En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) asıl amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide gestaltlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki yaman, yangın, gaz lambası vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu aksi koşulların diğer katlara geçişini mâni olmak veya muhtemel olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Projeye en yakışır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı çın kolayca oluşturulan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak zirda belde düzlük illere görev vermekteyiz.

İşyeri ve özel talih dairelerinde, ekol ve kamu tesislarında acil hâl ve hakkındalaşılmasını istemediğimiz durumlarda varlık kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Sertifikasız yangın bapları da münasip maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir almaşık sunar.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış bapsı yerine bina büküm aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince bâtınkuruluşsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı daha buna bentlı olarak daha ehven olmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval aldatmaıyoruz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

üste birbirinden yaratıcı tasarımların yer aldığı Doğtaş genç odası takımlarını da incelemeyi unutmayın.

Yalnızca kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olası yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem temizlemek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en koca avantajı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çallıkışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası üzere evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile Yangın Merdiveni Kapısı çok pıtrakı denetleme altında tutulmaktadır.

Report this wiki page